De omega 3 van Eqology bevat een hoeveelheid en verhouding EPA en DHA wat je niet terug vindt in de omega 3 wat je bij de plaatselijke drogist koopt. Daarom kies ik voor omega 3 van Eqology.

Eerder dacht ik geen supplementen nodig te hebben maar de kwaliteit en voedingswaarde van ons voedsel gaat achteruit daarom kan het raadzaam zijn om jouw lichaam en geest extra te ondersteunen met supplementen.

Supplementen en voeding alleen maken een persoon niet gezond. Een goede balans tussen jouw orthosympatiscus (stress) en parasympathicus (ontsapnning) is naar mijn mening het belangrijkste. Hier een goed balans in hebben, zorgt er namelijk voor dat de supplementen en voeding ook goed opgenomen kunnen worden.

Hieronder een overzicht van de meest verkochte supplementen van Eqology.

VisolieVisolie met testVitamine D3/K2CollageenCombinatie
€38 p/mnd
€76*
€38 p mnd
€119*
€28 p/mnd
+visolie €61
€132*
€54 p/mnd
+visolie €92
€132*
€117 p/mnd
€186*
Er wordt gestart
met een dubbele dosis, je ontvangt 2 flesjes.
Bij het begin en na 4 maanden wordt de vetzuurbalans getest.
Je start met 2 flesjes en betaald in de eerste maand voor beide testen.

Je kan kiezen voor alleen vitamine D3/K2 of voor de combinatie met visolie samen.
Je kan kiezen voor alleen collageen of voor de combinatie met visolie samen.
Visolie, vitamine D3/K2 en collageen.

*kosten voor de eerste maand. Deze zijn hoger omdat de eerste maand gestart wordt met 2 flesjes visolie. De genoemde prijzen zijn incl. BTW maar excl. verzendkosten a €5,90. De verzendkosten vervallen bij afname van meer dan een productgroep.

Waarom abonnementsvorm?

De rode bloedcellen in je lichaam hebben een levensduur van ongeveer 120 dagen. Voordat je rode bloedcellen de omega 3-vetzuren hebben opgenomen gaan daar dus zo’n 5 maanden overheen. Een of twee maanden visolie slikken heeft daarom geen zin. Dit verklaart ook waarom de effecten van omega-3 niet binnen een dag voelbaar zijn. Eqology gaat voor kwaliteit. Je cellen hebben namelijk de tijd nodig om de omega 3-vetzuren EPA en DHA op te nemen. 

Dit is de reden dat Eqology de omega-3 visolie in een abonnementsvorm van 6 maanden levert. Je krijgt iedere maand je visolie thuisgestuurd, zo wordt je er elke maand weer aan herinnerd.

En wil je om één of andere reden stoppen met de olie, dan kun je het abonnement na 5 maanden gemakkelijk zelf telefonisch opzeggen. 

Eqology producten bestellen

Bestellen kan je alleen via een tussenpersoon doen zodat je de juiste voorlichting en informatie krijgt en hier kan je dan ook terecht met vragen. Wil je het online zelf bestellen dan kan dit met mijn code: NB-Osteopathie of 91021888. Wil je dat ik het voor je bestel stuur dan een mail met de benodigde producten of zie contactgegevens.

Ervaringen omega 3

Omega 3 is van belang om jouw immuunsysteem te ondersteunen en kan dus helpen bij aandoeningen waarbij het immuunsysteem een rol speelt. Denk hierbij ook aan de meeste huidaandoeningen. Soms wil het voorkomen dat sommige symptomen eerst wat verergeren maar na enkele dagen tot weken neemt dit af en kan je de voordelen van de omega 3 merken.

Uit uitgebreid wetenschappelijk onderzoek zijn er talloze voordelen van het gebruik van omega 3 bewezen.