Maandag t/m vrijdag
0544-468864

Info

Hier kunt het laatste nieuws, info en de algemene voorwaarden osteopathie vinden, ook informatie met betrekking tot klachten en tuchtrecht is op deze pagina te lezen.

Om bij te dragen aan een beter klimaat vraag ik u om een eigen grote handdoek mee naar een consult te nemen.

in Maart 2022 heb ik de cursus voor Orthomoleculair adviseur basis met succes afgerond, hiermee kan ik voor de meest voorkomende adviesvragen uw voeding en suppletie optimaliseren. Er zijn ook andere nieuwe zaken ontwikkeling daarover gauw meer.

U kunt vanaf nu ook online een afspraak inplannen. 

Voor vragen of vrijblijvend advies kunt mailen naar: info@natasjaburgers.nl. u ontvangt zo snel mogelijk een bericht terug.

Natasja Burgers Osteopathie, maart 2022

Algemene Voorwaarden Osteopathie

Op de diensten die de in het NRO geregistreerde osteopaat levert zijn Algemene Voorwaarden Osteopathie van toepassing. Deze voorwaarden zijn tot stand gekomen in overleg met de Consumentenbond, de Patiëntenfederatie Nederland, het Nederlands Register voor Osteopathie en de Nederlandse Vereniging voor Osteopathie in het kader van de SER Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg en zijn in werking getreden per 1 januari 2017.

Klachtenfunctionaris

Uw osteopaat is verplicht om klachten in behandeling te nemen en tot een oplossing te komen. Uw osteopaat moet een onafhankelijke klachtenfunctionaris aanwijzen die er is om u te horen, te adviseren en te helpen met het formuleren van uw klacht. Uw osteopaat is aangesloten bij de Klachtenregeling en Klachtenfunctionaris van het Nederlands Register voor Osteopathie.

Meer informatie:

Tuchtrecht

Behalve de klachten- en geschillenregeling vallen osteopaten onder tuchtrecht. De uitvoering van het tuchtrecht is in handen van:

  • College van Toezicht (behandelt tuchtzaken)
  • College van Beroep (behandelt een evt. beroep bij tuchtzaken)

U kunt zich wenden tot het NRO secretariaat om een klacht te melden. Het secretariaat behandelt uw klacht niet inhoudelijk maar verwijst u direct naar de klachtenfunctionaris en/of de juiste commissie.

NRO Secretariaat
Janssoniuslaan 32
3528 AJ Utrecht
Tel: 030 – 3040015

E-mail: info@osteopathie-nro.nl