Beweging met behulp van een personal training. Beweging helpt bij het verminderen van stress, pijn, angst en zorgt ervoor dat je even uit jouw hoofd bent. Ervaar je veel lichamelijk klachten plan dan hier eerst een afspraak in om het gehele lichaam eens te laten checken. Beweging hebben we allemaal nodig, maar soms kan het moeilijk zijn om te beginnen. Een personal trainer kan je dan op weg helpen.

Bij een personal trainer met als opleiding exercise health specialist kan je ook terecht wanneer je last hebt van onderliggende pathologie. Denk hierbij aan: hart-en vaatziekten, diabetes, metabool syndroom, obesitas etc. Haydar PT is een personal trainer opgeleid om mensen met een onderliggende pathologie te kunnen trainen. Haydar PT is gevestigd in de basic fit te Winterswijk.

In de huidige maatschappij krijgen we continu prikkels en zitten we teveel achter schermen. Dit zorgt ervoor dat men te weinig beweegt en continu met het hoofd bezig is, beweging zorgt voor meer rust in het hoofd en betere prikkelverwerking.

Voor mensen die veel stress ervaren kan het ook raadzaam zijn om eens yoga te proberen, zoek naar een yogacentrum in de buurt en vraag eens naar een proefles om kennis te kunnen maken.

In dit filmpje wordt uitgelegd hoe bijvoorbeeld stretching werkt.

voor beweging met personal trainer, eerst even een osteopatische behandeling.

Een osteopatische behandeling voordat je begint met sporten helpt blessures voorkomen.